A finals del passat mes d’agost van començar a Flix les obres de construcció d’una àrea d’aparcament d’autocaravanes ubicada al costat de la carretera C-12, ubicada a la zona on hi ha el monument al Pont de Ferro, davant del Polígon Industrial La Devesa.

Dijous, 5 de setembre, el batlle de Flix, Francesc Barbero, acompanyat pel cap dels Serveis Municipals, Josep Viñado, van efectuar una visita a la zona d’obres, on foren informats de les actuacions realitzades i com es distribuiran els diversos equipaments d’aquest espai.

La construcció de l’àrea d’aparcament d’autocaravanes fou adjudicada a l’empresa Exxaber S.L., per l’import de 62.909,56 euros. El nombre de places per als usuaris serà de 10 en total. Així mateix, disposarà d’una presa d’aigua potable; la zona de neteja per buidar les aigües grises i les aigües negres; la connexió elèctrica; el panell informatiu sobre normes d’utilització i la senyalització; la il·luminació nocturna; i lavabos adaptats.

Redacció: F. T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.