Sant Jaume d’Enveja va acollir la vint-i-cinquena edició del Campionat de Catalunya de Llagut. Més d’una quarantena de bots, des de cadet fins veterà van omplir el riu Ebre, amb una amplia representació ebrenca de 4 clubs i onze embarcacions. El Nàutic de Flix, Móra d’Ebre, el Xino Xano Deltebre i el Nàutic Amposta

El Flix va ser el guanyador de la competició a Sant Jaume amb 4 medalles, tres d’or i un bronze, seguit pels Vogadors de Cambrils i el Badalona.El Nàutic Móra d’Ebre va ser sext al medaller, amb una plata de l’infantil. Mentre el Xino Xano va ser vuitè, amb un bronze del sénior masculí, i el Nàutic Amposta dotzè.  Una cita rellevant pel municipi, organitzada pell Club de Rem Delta amb la col·laboració de l’ajuntament i que també va servir per estrenar el nou pantalà.

 

Redacció: S.Hernández

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.