ACTUALITZACIÓ 12.00 | Detinguda una persona durant l’escorcoll a dos cases del carrer Major per tinença i tràfic de marihuana, però no es descarten més detencions. A l’interior dels domicilis hi havia plantacions de marihuana, però de moment es desconeix quina és la xifra de plantes decomissades. L’operatiu s’ha dut a terme per ordre del jutjat número 2 del Montsià i la investigació està sota secret policial.

11.00 | Es tracta d’una operació antidroga i l’escorcoll es produeix a només dos cases del carrer Major de Santa Bàrbara. Diversos efectius dels Mossos d’Esquadra encara es troben a l’interior del domicili i està previst que l’operació s’allargue encara algunes hores.

9.30 h | En aquests moments diversos efectius del cos de Mossos d’Esquadra estan escorcollant dues cases del carrer major del municipi de Santa Bàrbara. El desplegament policial ha creat molta expectació entre el veïnat del poble.

Ampliarem la informació.

Redacció: F. T.