La població de Jesús ha acabat la darrera proposta dels Pressupostos Participatius 2018, una actuació que s’ha fet a l’interior de l’Institut Escola Daniel Mangrané i Escardó. S’ha presentat a l’alumnat després d’un procés intern: vorera i rampa per millorar la mobilitat al centre.

A partir d’aquest dilluns, 2 de setembre, ja s’ha obert el període de votacions pels Pressupostos Participatius 2019, en horari d’oficina de matins, fins al dimarts dia 10 de setembre. Hi ha quatre propostes que han estat presentades i escollides a través del Consell de Participació Ciutadana.

Redacció: F. T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.