Aquest migdia a l’autopista AP-7 al seu pas per l’Aldea un camió que transportava ferros ha bolcat. Com a conseqüència d’aquest incident, s’han activat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Un carril ha quedat tallat al trànsit a causa del vehicle bolcat.

S’ha rebut l’avís quan passaven pocs minuts d’un quart de dues del migdia. El camió s’incorporava a l’autopista, al seu pas per l’Aldea, al Baix Ebre, i ha bolcat. L’accident ha tingut lloc exactament al punt quilomètric 319.

Redacció: F. T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.