L’edició en paper número 900 del Setmanari L’EBRE dedica els principals temes de portada a la situació de la plaga del cranc blau, amb un titular que concreta que des de l’agost del 2016 al maig del 2018 les confraries de pescadors han capturat 257.000 quilos d’aquest crustaci, i a la classificació de la remera ampostina Aina Cid per als Jocs Olímpics de Tòquio, en aconseguir el passi cap a la final del Mundial que s’està disputant aquests dies a Àustria. Pel que fa al cranc blau, també es destaca en portada que s’ha escampat per tot el litoral català i ha remuntat el riu Ebre fins l’Assut.

El tercer tema de portada en importància és una referència a l’especial de Primer Plana, en què es fa balanç de l’any de vigència del desviament obligatori de camions per l’AP-7 i es recorda que recentment el Tribunal Suprem ha tombat per il·legal una mesura similar adoptada pel govern espanyol a l’AP-68 a La Rioja.

Redacció: P.P.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.