Font: Setmanari l’Ebre

Redacció: E.A.

Anouk Vizcarro disputarà el Campionat d’Europa, cadet, juvenil, junior i sènior, que des de divendres 30 d’agost fins al 7 de setembre, es disputa a l’Icesport Arena de la ciutat alemanya d’Harsefeld.

La cadet del CP L’Aldea, amb Sira Bella Gallardo (CP Parets del Vallès) i  Ariadna Garrasino (CP Lloret de Mar), formen part de la selecció espanyola, que tindran com a rivals en la lluita pels llocs del podi a Asta Augaard (Dinamarca), Samantha Meredith (Gran Bretanya), Sar Ussai(Eslovènia), Marlen Charrier i Emilia Li Michel (Alemania), Hila Shamir, Ofir Talbi, i Lihi Ashkebazy (Israel), Giora Fiori,Benedetta Altezza i Beatrice Micheletto (Itàlia), Catarina Craveiro i Joana Silva (Portugal) i Aline Erb, Jada Montague i Hannah Simons (Suissa).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.