No ha pogut ser. Els germans Pau i Xavi Vela, que han acabat cinquens de la seva sèrie de quarts de final al 2 sense timoner, lloc que els ha deixat fora de la lluita per les places de classifació directa per a les olimpíades.

L’embarcació de la selecció brasilera amb prou feines ha tingut opcions i han anat gairebé sempre a remolc dels seus rivals, arribant a l’equador de la regata en sisena plaça. Al final han superat a la Xina, però molt lluny de les tres primeres places que han ocupat Nova Zelanda, amb segona i tercera posició respectivament per la República de Sud-àfrica i Gran Bretanya.

Els remers tortosins tindran la darrera oportunitat de classificar en les dues places que restaran pendents al preolímpic de Lucerna.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.