L’entrenador ampostí Josep Gombau ha fet part de la pretemporada amb el seu equip, el Delhi Dynamos FC, a Amposta. Durant dos setmanes jugadors i tècnics han estat al Centre de Tecnificació Esportiva que els ofereix tot el necessari per la posada a punt, abans de fer rodar la pilota a la Indian Super League. Serà la segona temporada al capdavant de l’equip i es marca com objectiu entrar al ‘playoff’ per disputar el títol de lliga.

Josep Gombau

Josep Gombau acumula 18 anys d’experiència professional com a tècnic de futbol, dotze d’ells a l’estranger. Va estar sis anys al capdavant de l’escola del Futbol Club Barcelona, entrenant a Dubai i al 2009 va donar el salt com entrenador del Kitchee de Hong Kong, després va estar a Australia on va ser tècnic de l’Aldelaide United, seleccionador sub23 i va dirigir el Western Sydney Wanderers.

 

S.G

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.