Des de fa dues hores la circulació de la R16, línia que uneix Barcelona amb Tortosa, es troba interrompuda entre Mont-Roig del Camp i L’Hospitalet de l’Infant per la caiguda d’un arbre a la catenària. Aquesta afectació, deguda al temporal de pluges que ha afectat aquest migdia al territori, provoca retards superiors als 30 minuts als trens Regionals de la línia R16 i serveis de Llarga Distància del Corredor Mediterrani. Protecció Civil ha situat el pla Ferrocat en estat de prealerta per aquest tall que afecta els trens de la línia R16 de Rodalies. Per facilitar la mobilitat dels clients, Renfe està gestionant un servei alternatiu per carretera.

Les condicions meteorològiques adverses que han afectat el territori provoquen també retards a les línies R13, R14 i R15 que circulen pel Camp de Tarragona. Concretament, les afectacions es troben a les instal·lacions entre el tram de Tarragona i Cunit.

Font: ACN

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.