Dues persones, una de les quals menor d’edat, han resultat ferides de caràcter greu després de patir un accident aquest dissabte, 24 d’agost, a Deltebre. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’avís s’ha rebut a les 15.59 hores de la tarda, quan els han donat l’avís d’un accident al punt quilomètric número 6 de la carretera TV-3409.

En l’accident s’hi han vist implicat dos turismes, que han xocat frontalment i un d’ells ha caigut al canal. Han estat evacuats en dos helicòpters, el menor a l’hospital Sant Joan de Déu. La calçada està tallada.

Hi estan treballant quatre dotacions de Bombers, 3 patrulles de Mossos d’Esquadra, Policia Local i dues ambulàncies, a més dels dos helicòpters del SEM que han fet l’evacuació dels ferits dels dos ferits greus. També s’hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i també la Policia Local de Deltebre.