FACUA ha demanat la dimissió del conseller de Salut de la Junta d’Andalusia, Jesús Aguirre (PP), per la crisi de la carn ‘La Mechá’, fabricada per Magrudis.

L’ONG retreu al conseller que defensés la “magnifica feina” de l’empresa i, en canvi, ara s’hagi sabut que el fabricant de la carn entatxonada que ha provocat el brot de listeriosi havia ocultat a la Junta que tenia una segona marca amb què distribuïa el producte.

El vicepresident de l’entitat i representant de la federació andalusa, Rubén Sánchez, recorda que el brot “ja ha provocat dos morts, dos avortaments i desenes d’hospitalitzats“. En aquest sentit, l’ONG ha impulsat una plataforma d’afectats que suma ja 175 adhesions i ha anunciat la presentació d’una querella contra Magrudis per un delicte contra la salut pública.

Font: ACN

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.