Deltebre és la nova seu de la Barça Academy Perfeccionament. Les instal·lacions municipals del Camp Nou acolliran els entrenaments de l’acadèmia la pròxima temporada que s’obrirà el 30 de setembre.

El jove entrenador Joel Roig, de Santa Bàrbara, serà el coordinador de l’acadèmia que va dirigida als jugadors i jugadores d’entre 5 i 14 anys de tot el territori i també a porters amb l’objectiu de perfeccionar la seua tècnica i transmetre els valors, la filosofia i l’estil Barça als joves esportistes.

Aquest mes d’agost s’han obert ja les inscripcions de la setantena de places disponibles. Els entrenaments són complementaris als que realitzen els xiquets i xiquetes al seu club i es faran n tots els dilluns des del mes d’octubre fins al juny (excepte festius) de 18.30 h a 20 h. El dia 30 setembre es farà la jornada de portes obertes.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.