El Club Volei Roquetes debutara la pròxima temporada a Primera Divisió Nacional. Serà el primer equip ebrenc al llarg de la història que debuta en aquesta competició. Aquest ascens es produeix després de la renúncia del Barça B, que va aconseguir l’ascens la temporada passada a les pistes, després de la fase de promoció d’ascens que també havien disputat els ebrencs.

El CVS Tren de Soller i els blaugrana van aconseguir l’ascens en una fase que es va disputar al pavelló roquetenc. El Roquetes després de la seva excel·lent campanya es va quedar a les portes d’aconseguir el seu objectiu.

«Estudiem la possibilitat, i pensem que era una oportunitat històrica per al club, a més els jugadors de la plantilla també eren partidaris de provar aquesta atractiva aventura, serà per a nosaltres un autèntic repte», sentenciava el president del club roquetenc, Joan Mulero.

Es mantindrà el bloc de la passada temporada, tot i que encara queden fer alguns retocs a la plantilla. «Segurament que tindrem algunes baixes de jugadors per motius laborals o d’estudis, però també estem buscant incorporacions, encara que per la nostra situació geogràfica és bastant complicat, però competirem amb el bloc de la passada temporada», comentava el president.

Una de les baixes importants serà la del tècnic, Benjamin Cuevas que seguirà en el club, però com a tècnic dels equips de formació. «La temporada anterior ja ens va comunicar la seva intenció de no continuar amb el sènior masculí, ara estem buscant el seu substitut i possiblement en els pròxims dies confirmarem ja el nom del nou tècnic».

Un ascens que li permetrà al Club Volei Roquetes ser el segon equip provincial a la categoria juntament amb el Torredembarra. Els dos equips tarragonins estan enquadrats al grup B, amb 12 equips, amb juntament al CVS Tren de Soller, CV Sant Roque Batán i els catalans, CV Olot, AE Manresa, CV Sant Martí de Barcelona, CN Sabadell, CV Encamp Andorra, el Baláfia de Lleida, FAEE de Barcelona i CV Barberà.

La competició arrancarà el proper 5 d’octubre i el CV Roquetes afrontarà el debut a la categoria a casa davant el CVS Tren de Sóller. El primer desplaçament de la temporada serà a les Illes Canàries on es medirà al CV Sant Roque, mentre el primer duel provincial es produirà en la penúltima jornada de la primera volta rebent a casa als torrencs el 7 de desembre. Tancaràn la lliga el 21 de març del 2020, també a casa davant l’Encamp d’Andorra.