Segons publica el Diari Més Digital, dos turismes han patit una col·lisió el matí d’aquest dimecres, 21 d’agost, a l’AP-7 a Vila-seca i, com a conseqüència, un dels turismes ha acabat bolcant. L’accident ha provocat dos persones afectades, dues dones que han quedat ferides menys greu. Pel que fa a les afectacions al trànsit, s’ha hagut de tallar el ramal que uneix la C-14 per accedir a l’autopista en tots dos sentits.

El sinistre s’ha produït a les 8.21h al punt quilomètric 271,1 de l’AP-7, al terme municipal de Vila-seca i en sentit Barcelona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, dos turismes han patit un xoc i un d’ells ha acabat bolcant. El Servei d’Emergències Mèdiques s’ha desplaçat al lloc amb quatre ambulàncies i ha atès tres persones: una que ha resultat il·lesa i dues dones que han quedat ferides menys greu. Les afectades han estat evacuades a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Pel que fa a l’afectació viària, l’accident ha obligat a tallar el ramal que uneix la C-14 per accedir a l’autopista en tots dos sentits. Els Mossos d’Esquadra han organitzat el trànsit i han donat pas alternatiu en aquest punt de la via fins poc després de les 10h, quan s’ha normalitzat la circulació.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.