L’Ajuntament de Benifallet, ha decidit clausurar l’accés a les Coves Meravelles des de dimarts, a causa d’un petit despreniment. Unes pedres es van desprendre al camí d’accés a la cova i el consistori va decidir tancar l’espai com a mesura de precaució i per preservar la seguretat dels visitants a la cova.

Ara, s’està a l’espera d’un informe de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya que determinarà l’abast del despreniment i la seguretat de les coves. La primera tinent d’alcalde, Sílvia Folqué, ha explicat que els Bombers de la Generalitat van fer una primera valoració després del despreniment, i tot apunta que seria puntual. Si l’informe de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya confirma que ha sigut un despreniment concret i que la muntanya es troba en bon estat, és molt probable que l’accés a les coves es pugui reobrir la tarda d’aquest mateix dijous.

Redacció: P.P.