L’entrenador del Club Patí l’Aldea, Manel Villarroya, deixa la pràctica en actiu del patinatge artístic. Continua però com a tècnic del club aldeà i de la federació espanyola. Una etapa molt engrescadora i amb reptes per complir. A més, setmanes després de proclamar-se campió del món amb el grup xou petit, Villarroya fa un balanç molt positiu.

L’aldeà Manel Villarroya és un dels noms destacats al món del patinatge, tant en l’apartat d’esportista com d’entrenador. Als 36 anys ha anunciat que penja els patins i es dedicarà exclusivament a ser tècnic del Club Patí l’Aldea i també de la Federació Espanyola

Villarroya ha sigut un dels artífex dels èxits aconseguits pel grup xou petit en els darrers, en que han sumat medalles als campionats nacionals i internacionals. L’èxit sense precedents ha sigut enguany, proclamant-se campió del món als World Roller Games de Barcelona

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.