L’expresident del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha posat punt final a les crítiques que van iniciar contra Esquerra al Consell Comarcal de la Terra Alta en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre. Tot va començar pel pacte d’Esquerra al Consell Comarcal de la Terra Alta: els neoconvergents criticaven el pacte antinatural dels independentistes amb els socialistes del 155. Junts accepta le pacte però continua estranyant-se pel pacte d’Esquerra amb els mateixos socialistes que, tot i estar sota les sigles d’UPTA, no deixen de ser els que volien marxar de Catalunya pel progrés.

Luz també posava de manifest que en campanya se’ls va criticar per rebre un salari al consell comarcal i que, en entrar a governar, ells no només tenen un sou sinó que s’han augmentat el salari al consell comarcal. Després de l’estira-i-arronsa entre Junts i Esquerra al Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la resposta de la seua presidenta, Neus Sanromà, el portaveu de Junts i expresident, Carles Luz, ha deixat clar que respecta la decisió.

Luz es mostra disposat a col·laborar amb la nova presidenta del Consell Comarcal, Neus Sanromà, amb qui també espera una reunió entre presidenta i alcalde.

Informa: Víctor Montecino

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.