Sis ferits, un de greu que ha estat traslladat amb l’helicòpter medicalitzat fins a València, ha estat finalment el balanç de l’incendi que s’ha produït aquest matí al Port de Benicarló. Pel que fa als ferits són dos dones de 40 anys i 4 homes. Dos dels homes tenen 56 i 34 anys; els altres dos encara es desconeix. De tots ells el pronòstic és reservat. S’estan investigant les causes de l’incendi.

El Gabinet de comunicació d’emergències i seguretat de la Comunitat ha rebut l’avís del sinistre a les 11.04 hores en una embarcació d’uns cinc metres d’eslora en el Club Nàutic de Benicarló després de produir-se una deflagració. Es tracta d’una embarcació d’esbarjo en la qual sembla que s’ha produït una deflagració de manera fortuïta donant inici a un incendi, que ha sigut ja extingit, la qual cosa ha provocat que els seus ocupants es llancessin a l’aigua.

Malgrat que en el primer avís figuraven quatre ferits, finalment han estat sis els atesos pels serveis d’emergències. Fins a aquest punt s’han traslladat dos SAMUR, dos equips de Suport Vital Bàsic, així com un helicòpter medicalizat.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, Policia Local de Benicarló i Guàrdia Civil han treballat conjuntament en l’extinció de l’incendi.

Redacció: P.P.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.