Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció de tres persones com a presumptes autors dels delictes contra el dret dels treballadors i per agressió sexual.

Les investigacions van començar el mes de juny passat d’enguany quan els agents van tindre coneixement per part de ciutadans de nacionalitat estrangera respecte que els propietaris d’una empresa dedicada al cultiu de cítrics i situada a la província de Múrcia els havien explotat laboralment i una d’ells havia sigut agredida sexualment en diverses ocasions per un dels treballadors de l’empresa.

Després de multitud de gestions realitzades es procedeix a la detenció de dues persones de nacionalitat espanyola com a autors d’un delicte contra el dret dels treballadors, sent igualment detingut però en dies posteriors una tercera persona de nacionalitat Tunisiana que a més d’imputar-se-li el delicte contra el dret dels treballadors se li imputa també diversos delictes d’agressió sexual.

Els dos primers detinguts, encara que els fets van ser realitzats a la província de Múrcia van ser detinguts a la ciutat de Tarragona i la tercera persona va ser detinguda per agents de Policia Nacional en una localitat de Lleida, passant tots ells a la disposició de l’autoritat judicial competent.

L’operatiu ha sigut desenvolupat per agents de la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de les Comissaries Provincials de Tarragona i Lleida.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.