Segons informa el Diari de Tarragona, un home de 65 anys, segons informació provisional de Protecció Civil, ha sigut evacuat aquest matí de diumenge en helicòpter des de Cala Vienesos, una de les platges de Mont-roig del Camp, fins a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’avís s’ha donat a les 10.10 hores del matí. La cala en aquells moments mancava de servei de vigilància i socorrisme. L’home hauria sigut atés pel SEM una vegada arribats a la cala i després de remuntar al pacient, s’ha considerat un transport urgent. Per això s’ha activat l’helicòpter medicalitzat, evacuant a l’home amb pronòstic greu fins a l’hospital tarragoní.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.