L’Associació de Perruquers de Vinaròs ha recaptat més de 2.000 euros en el tall de pèl solidari, que es destinaran íntegrament a l’associació Creixem.

La pèrgola del passeig marítim s’ha convertit durant tot el matí en una improvisada perruqueria a l’aire lliure on un total de 37 perruquers i perruqueres, de 17 perruqueries de la ciutat, han estat tallant en cabell i fent arranjaments. També hi havia una fila zero per als qui només volien fer una donació.

Una acció que es realitza aprofitant que el dilluns és el dia en què les perruqueres estan tancades per descans. En anys anteriors els diners recaptats va anar a parar a Càritas, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, l’associació de xiquets amb càncer Aspanion, Cocemfe Maestrat i Afaniad Vinaròs.

La presidenta de l’associació, Aranzazu Abella, va agrair a la gent s’ha sumat a la iniciativa i a “els professionals que han sacrificat el seu dia de descans per una bona labor”.

Per part seua, el president de Creixem Pedro García deia que han participat més de 400 persones, “per la qual cosa s’han recaptat més de 2.000 euros, a més s’ha fet soci de Creixem un turista de Pamplona”.

A més, aquest acte tenia un segon vessant, el que persones amb recursos limitats i atabalats per la crisi també pogueren beneficiar-se d’aquest tall de pèl a un preu molt econòmic.