Segons informa el Servei Català de Trànsit, durant el matí de dissabte els Mossos d’Esquadra han perseguit a un vehicle que circulava contra direcció per l’AP-7.

La persecució ha ocorregut a les 6 del matí quan els Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís que un vehicle circulava temeràriament, contra direcció, per l’AP-7 en el carril en sentit Tortosa.

Gràcies a la poca circulació del moment no hi ha hagut cap accident i els agents han detingut al conductor a Cambrils per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.