Font: Setmanari l’Ebre

L’AE Jordi Pitarque Ceprià va presentar la novena edició del Torneig Jordi Pitarque, que es jugarà els dies 7, 14 i 15 de setembre a l’estadi municipal de l’Ampolla i que comptarà amb la participació de 38 equips repartits entre la fase prèvia i la fase final.

En l’acte de presentació, van estar presents representants dels equips participants, l’Alcalde de l’Ampolla Francesc Arasa; el president de l’Associació Dani Pitarque; la representant territorial d’Esports de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny; el subdelegat de la FCF a les Terres de l’Ebre, Miquel Piñol, l’entrenador ampostí Josep Gombau i l’actual entrenador del FC Barcelona B femení, el deltebrenc Jordi Ventura, que va aprofitar per a fer el sorteig dels grups entre els equips participants.

En la fase prèvia competiran vint equips, dividits en sis grups de quatre cadascun, la major part conjunts tarragonins i de Castelló. En la fase final participaran equips destacats com el Vila-real, Nàstic, Reus, Alboraia, Espanyol, Damm, Girona, Saragossa, Llevant, Barça, Cornellà, València, Rapitenca i el CF l’Ampolla com equip amfitrió. A part d’aquests, ja confirmats i repartits entre els quatre grups que conformaran la fase final, accedirà també els sis primers classificats de la fase prèvia.