Segons informa el Diari del Maestrat, la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre i la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home de 41 anys, per un presumpte delicte de lesions.

Els fets van passar la matinada de dissabte 3 al diumenge 4 d’agost, quan la Policia Local va rebre un avís per unes suposades molèsties provocades per una dona en una urbanització d’Alcossebre. En personar-se els agents al lloc, van observar que l’home que els havia avisat presentava un alt nivell de nerviosisme i el que semblaven taques de sang en una sabata explicant que “havia discutit amb una dona que m’increpa contínuament“.

Agents de Policia Local i Guàrdia Civil van començar la recerca, fent una batuda a peu per la zona, i trobant a una dona amb greus lesions en tot el seu cos que havia estat llançada a una rasa situada a 200 metres de l’habitatge del detingut. La víctima de l’agressió va ser traslladada a l’Hospital General de Castelló.

Per part de l’autoritat judicial i després de les investigacions pertinents, s’ha de determinar si el delicte de lesions s’ha produït dins l’àmbit de la violència de gènere.

Des de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, s’ha valorat “la bona tasca realitzada pels agents al poder localitzar la víctima –tot i la versió contradictòria aportada pel detingut, així com la bona coordinació existent entre la Policia Local i la Guàrdia Civil“.

Font: Diari del Maestrat

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.