Segons informa la Policia Local de Benicarló, després de rebre una trucada d’alerta la passada nit del 6 d’agost al carrer 9 d’octubre a la població del Baix Maestrat, es va trobar el cos sense vida d’una de 78 anys després de patir un accident domèstic. Feia molts anys que residia a la població, segons informen les mateixes fonts.

Fins a la vivenda s’han desplaçat els serveis sanitaris, que no han pogut fer res per salvar la seva vida, efectius del cos de la Policia Local, la Guàrdia Civil, la Policia Judicial i el forense, que ha certificat la seva defunció.

El cos sense vida ha sigut traslladat a Castelló, per a practicar-li l’autòpsia per determinar la causa de la defunció.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.