L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa acull demà a les 11.45 h, la presentació als mitjans de comunicació del nou vol nocturn amb helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya, per assistir i traslladar pacients greus i crítics. Des del passat dijous, 1 d’agost, l’heliport de l’Hospital Verge de la Cinta està acreditat per realitzar vol nocturn.

Serà a l’heliport de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Carrer de les Esplanetes, 14 – Tortosa).
Participaran en la presentació la gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Mar Lleixà; el gerent de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Carlos Tobar; el cap dels Serveis Especialitzats del SEM; el doctor Josep Maria Soto; el delegat del Govern a Tortosa, Xavier Pallarés i la regidora de Salut de l’Ajuntament de Tortosa, Mònica Ripoll.

Després de l’atenció als mitjans de comunicació, els mitjans audiovisuals podran enregistrar imatges de l’enlairament i aterratge de l’helicòpter.