Tal com ha avançat Ebredigital.cat aquest matí, un tractor ha bolcat aquest matí a la zona del Molí del Vallès de Santa Bàrbara, a la carretera T-1025 al punt quilomètric número 4. L’ocupant del vehicle ha estat traslladat en helicòpter, en estat greu, a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. L’home que té 33 anys, ha quedat inconscient en el moment del sinistre, en el qual el tractor ha sortit de la via per causes que encara s’estan investigant i ha bolcat.

L’avís del sinistre s’ha rebut als voltants de les vuit del matí, concretament a les 8 i set minuts del matí. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i l’helicòpter medicalitzat. En primera instància els serveis d’emergències li han practicat la reanimació cardiopulmonar fins que l’han pogut estabilitzar i ser evacuat per l’helicòpter al centre sanitari.