Segons informa el Diari de Tarragona aquest dissabte, un veí de Deltebre ha estat condemnat a 16 anys de presó per abusar de tres menors durant l’estiu de l’any 2016, on les víctimes tenien tres, vuit i nou anys respectivament.

Segons informa el citat mitjà, el condemnat per la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona, cuidava els fills d’uns amics quan van ocórrer els fets. El condemnat els feia veure imatges pornogràfiques, en altres ocasions els va realitzar tocaments, inclús va arribar a despullar-se de cintura cap avall perquè els nens el toquessin. Els abusos haurien passat en el domicili de dos dels menors, situat a Deltebre. Segons la fiscalia, l’home es posava nu dins el llit d’un dels menors i feia que una d’elles es refregués damunt seu mentre la resta miraven. En altres ocasions, també va fer que els menors es toquessin entre ells, afegeix el ministeri fiscal.

L’Audiència Provincial de Tarragona ha sentenciat a l’acusat a 16 anys i 4 mesos de presó i a indemnitzar a les víctimes amb 5.000 euros, tampoc s’hi podrà acostar ni comunicar-se durant els pròxims deu anys.

Redacció: P.P.