Aquest passat divendres, 26 de juliol de 2019, es va constituir el nucli territorial de la Crida Nacional per la República a les Terres de l’Ebre. També el mateix divendres es va constituir el nucli local d’Amposta i de Tortosa.

La Crida comença fort i amb ganes la seva extensió territorial i es proposa ser present a tots els pobles de les Terres de l’Ebre.

Els representants de la Crida a l’Ebre seran el Manel Alves, coordinador, el Sisco Vernet, secretari i el Jordi Andreu, vocal. Tots tres treballaran a l’Ebre de la mà d’Irene Negre, membre del Govern de la Crida Nacional per la República.

El coordinador la Crida Amposta serà el Rafel Pijoan i el coordinador de la Crida Tortosa el Joan Josep Martorell.

Negre apunta que principis d’agost es constituiran dues territorials més i així continuaran per tot el territori. Afegeix que està satisfeta de la resposta dels socis, fundadors i adherits a la Crida i llença un missatge reclamant unitat per a fer efectiva la República nascuda del mandat de l’1O. El poble s’alçarà cívica i pacíficament i utilitzarà totes les eines democràtiques que calgui per defensar allò que va votar.