Les dos víctimes mortals de l’accident que ha tingut lloc este dissabte al migdia a la C-12, a Xerta, són un home de 30 anys veí de Tortosa, conductor d’un dels vehicles que ha xocat frontalment amb un altre, i la seua filla de 3 anys, que viatjava al seient del darrera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Arran de la col·lisió, el copilot del vehicle on viatjaven les víctimes mortals ha resultat ferit crític i ha estat traslladat per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. A més, el conductor de l’altre turisme implicat en l’accident ha estat evacuat en estat poc greu a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

S’han activat inicialment tres dotacions dels Bombers de la Generalitat del Parc de Bombers de Tortosa, agents dels Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, efectius del Servei d’Emergències Mèdiques i un helicòpter medicalitzat.