Un home de 50 anys ha assassinat aquest dimecres la seua parella, de 47, a Terrassa, i s’ha entregat posteriorment en una comissaria de la Policia Nacional, on ha sigut detingut. L’assassí s’ha personat a la comissaria cap a les 09.40 hores del matí i ha confessat que acabava de matar la seua dona al pis que compartien a Terrassa, situat al carrer Gran Vapor de la localitat.

Els agents s’han dirigit al pis i han trobat el cadàver de la dona, amb signes de violència, i han posat el cas en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que han assumit la investigació sobre aquest crim masclista, sota la direcció del Jutjat de Violència contra la Dona de Terrassa.

La Coordinació Territorial de l’Institut Català de les Dones de les Terres de l’Ebre ha convocat per avui dijous, 25 de juliol, a les 12.00 h, a la seu de la Generalitat, Plaça Gerard Vergés, 1, de Tortosa, un minut de silenci per aquest assassinat masclista.

Des de l’Ebredigital.cat seguirem condemnant aquests fets i aquesta xacra social que cada cop denunciem ja ve sigui com en aquests casos que ha acabat amb la malaurada mort de la dona, en agressions masclistes, en abusos sexistes o en casos d’agressions múltiples sexuals. D’una vegada per totes ho hem d’erradicar.