Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra pertanyents a la comissaria d’Amposta han desmantellat una altra plantació de marihuana a la localitat d’Amposta i ha detingut al responsable d’aquests cultius il·legals.

El passat dia 10 de juliol els agents van localitzar un cultiu de 60 plantes de marihuana en un pis que prèviament havia estat ocupat.

Els policies també van comprovar que la instal·lació disposava de tots els sistemes d’enllumenat i climatització adequats pel creixement de les plantes, els quals estaven connectats il·legalment a la xarxa de subministrament elèctric.

Les indagacions dels agents van permetre, el passat 16 de juliol, la localització i detenció del responsable del cultiu, un home de 24 anys, de nacionalitat romanesa i veí d’Amposta, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan siguin requerits.