Fa més d’un any un incendi va acabar amb la històrica nau d’Astilleros Nicolau i amb tot el que hi havia a dins. Maquinària, motlles, estructures i vaixells en procés de construcció van des calcinats. Després del cop dur que van rebre, la família Nicolau ha pogut renàixer de les cendres amb una nova nau que van arranjar al moll comercial de La Ràpita, a l’epicentre de la indústria pesquera, a partir del febrer.

La nau és més petita i té menys capacitat de producció. Ara per ara encara queden adaptacions per fer en l’espai, però el reconeixement del negoci ha permès que no manqui la feina i, de fet, s’ha ampliat la plantilla de treballadors per acabar ràpidament els treballs demandats fa vora d’un any.

A més a més, l’empresa incorporarà pròximament tecnologia d’impressió 3D i control numèric en els seus treballs, convertint-se la primera empresa de Catalunya en implementar aquestes tècniques en la construcció de vaixells de pesca i d’esbarjo.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.