Aquest any seran 40 Pubilles i 29 Pubilles Infantils les encarregades de representar les diferents associacions i entitats locals durant les Festes Majors d’Amposta, del 9 al 18 d’agost. Abans però, es donaran a conèixer durant la presentació de Pubilles, el 20 de juliol a les 22 hores al parc dels Xiribecs.

El regidor de Festes, Ramon Bel, ha explicat que «volem que les Pubilles, les famílies i les entitats de la ciutat siguin les protagonistes de l’acte, per això hem preparat algunes novetats i hem escollit el parc dels Xiribecs per celebrar la presentació». A diferència d’altres anys, un cop finalittada la presentació, que per primer cop tindrà lloc en aquest indret de la ciutat, no hi haurà servei de ball.

L’esdeveniment també estrenarà una posada en escena nova i diferent, que al mateix temps que aportarà més dinamisme a l’acte, també brindarà protagonisme a les joves i al teixit associatiu de la ciutat.