Avui ens ha deixat Manuel Méndez, que va ser regidor de l’ajuntament d’Amposta durant la legislatura 1987-1991 amb el grup municipal del PSC. Manuel Méndez era una persona molt estimada a Amposta per ser caràcter afable i obert. Durant la seva tasca de regidor al consistori ampostí va deixar empremta i sobretot bons amics.

Amant de la cultura havia publicat obres com “Los Pajaros azules” amb dibuixos originals del pintor Niebla, bon amic de Méndez que fins i tot li va fer de marxant durant uns anys.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.