Els World Sports Games han tingut una capacitat organitzativa i d’acollida a un nivell exquisit. Així ho volgut mostrar el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, en un comunicat on ha ressaltat la gran tasca dels més de tres-cents voluntaris que han participat de l’esdeveniment.

Domingo destaca que “saber transformar una experiència personal en un treball de màxima implicació, ja sigui a través de l’esport que els agradava, el club esportiu en el que militen o senzillament per l’estima que tenen a la seva ciutat, els ha convertit de llarg en els grans triomfadors dels WORLD SPORTS GAMES 2019″.

El comunicat diu el següent:

Hem viscut uns extraordinaris World Sports Games 2019. Tortosa i la resta de subseus (Amposta, la Ràpita, Deltebre, Roquetes, l’Aldea, l’Ampolla, Jesús i Salou) han demostrat una extraordinària capacitat organitzativa i d’acollida en un esdeveniment esportiu internacional d’alt nivell.

I si realment s’ha aconseguit que Catalunya sigui la capital mundial de l’esport popular, amb més de 3.000 persones competint per fer l’esport una eina per promoure la solidaritat, la democràcia i la millora de qualitat de vida a partir de la pràctica esportiva, ha sigut gràcies als centenars de voluntaris que hi ha hagut cada dia de competició.

Saber transformar una experiència personal en un treball de màxima implicació, ja sigui a través de l’esport que els agradava, el club esportiu en el que militen o senzillament per l’estima que tenen a la seva ciutat, els ha convertit de llarg en els grans triomfadors dels WORLD SPORTS GAMES 2019. Moltes gràcies a totes i tots.

I faig un prec: treballem ara per no perdre el millor llegat que ens ha deixat els jocs, aquest grup de persones amb vocació de treball en equip, valors, implicació i una gran capacitat per donar-ho tot pels altres. És un patrimoni amb el que comptem a les Terres de l’Ebre i que en cap cas ens podem permetre el luxe de perdre’l.