L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha signat en data 8 de juliol, el decret de nomenament dels alcaldes/ses dels Valentins, barri Castell, Sant Joan del Pas, Les Ventalles i la Miliana, després que en el procés participatiu establert al Reglament Orgànic Municipal només s’hagi presentat un candidat/a per nucli i, per tant, no s’haurà de fer eleccions.

Els alcaldes/ses dels barris tenen la doble funció de ser el representant del seu nucli davant l’Ajuntament i ser el representant personal de l’Alcaldessa d’Ulldecona entre els veïns i veïnes residents.

Al Valentins, Sant Joan del Pas, les Ventalles i la Miliana, continuen els alcaldes i alcaldessa del passat mandat, Alexis Agramunt, Jose Manuel Fandos, Josefa Sandoval i Rafel Garcia, mentre que el barri Castell ha estat nomenada Eli Itarte, en substitució d’Angel Gual.