Fonts de la policia local de Benicarló confirmen que han detingut a un home d’uns 50 anys d’edat, per alteració d’ordre públic, amb dos actes en tot just dues hores.

Sobre les 6 de la matinada de dimecres, els agents van rebre una trucada que els assabentava d’una suposada agressió a tres joves, dos nois i una noia, a l’avinguda Papa Luna.

Els policies es van desplaçar fins al lloc dels fets i es van entrevistar amb les víctimes. Les aportacions que van oferir els agredits van permetre conèixer la descripció de l’individu agressor, que havia marxat del lloc dels fets ràpidament.

Minuts abans de les 8.00 del matí, el 112 va rebre un avís d’una exaltació de l’ordre per part d’un home que estava causant molèsties a l’interior d’una cafeteria de la mateixa avinguda de la localitat marítima.

Una patrulla policial es va personar a l’establiment i va identificar a Juan Carlos C.C. com a presumpte autor dels fets, qui visiblement alterat, va proferir insults a diversos clients i treballadors de l’establiment. Els agents també van observar que les característiques del sospitós coincidien amb la descripció física i amb la roba de l’autor de l’agressió als tres joves.

L’identificat compta amb un llarg historial delictiu. De fet, es tracta d’un vell conegut de les forces de seguretat. «No és la primera vegada que està involucrat en fets similars, es tracta d’una persona conflictiva i problemàtica», van apuntar fonts policials. El detingut ha passat a disposició judicial a mans de la Guàrdia Civil de la província de Castelló.