Ahir dijous dia 4 de juliol una patrulla de la Guàrdia Civil, rebia un avís que dos homes amb tatuatges als braços, un d’ells amb samarreta fosca, poguessin estar cometent un robatori en un habitatge de la població de Calig.

Traslladats immediatament els agents al lloc del fet van detectar com dos individus es trobaven al costat de l’habitatge citat, els quals en adonar-se de la presència policial van córrer i en la seva fugida van llançar a un contenidor un objecte de color blanc, donant-se a la fugida en un vehiculo a gran velocitat.

Els Guàrdies Civils van observar que a l’interior del contenidor es trobava un sensor volumètric i que la porta del garatge d’accés a l’habitatge estava forçada i entreoberta, trobant-se en el seu interior diverses càmeres de seguretat i diversos sensors danyats que coincidien amb les característiques del llançat al contenidor.

En realitzar diverses batudes pels carrers adjacents, els agents van localitzar el vehicle utilitzat pels individus que s’havien donat a la fugida, i pròxim a aquest, dues persones que coincidien amb les dades físiques i vestimenta dels albirats en el lloc del fet.

Una vegada identificats tenien en el seu poder un tornavís de punta plana i un bombin que corresponia al pany forçat del domicili.

Per tot això es va procedir a la seva detenció, com a suposats autors d’un delicte de robatori tractant-se de dos homes de 22 i 36 anys d’edat.

Les diligències instruïdes van ser lliurades en els Jutjats de Vinaròs. Per a l’esclariment del fet ha estat primordial la col·laboració ciutadana. L’actuació va ser realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicarló.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.