Divendres passat, va hi haure a la carretera que va al Forcall, un accident que involucrava a dos camions i un cotxe en el qual no hem de lamentar cap víctima a causa de la forma del sinistre recorda a la pel·lícula ‘Fast&Fourious’.

Un accident que deixa sense benzinera diversos pobles de la comarca dels Ports. L’ensurt va passar a la tarda, a la benzinera ubicada al municipi de Forcall situada al km 12,4 a la CV-14 que uneix Morella amb Sorita, quan un vehicle va sortir de la calçada.

Segons fonts consultades, el vehicle circulava direcció Sorita i va intentar avançar dos camions. En la mala sort que a mitant maniobra va veure que un dels camions realitzava un gir per entrar en la benzinera. Per evitar la col·lisió, el conductor del turisme va donar una forta volantada arrasant els sortidors i deixant-la inservible.

Tot i que no ha hagut ferits, l’accident ha deixat sense servei a molts municipis de la comarca com La Mata, Villores, Palanques o Sorita.

Amb la benzinera de Forcall completament inservible, els veïns i visitants d’aquesta zona hauran d’anar o bé a la de Morella, situada a uns 12 quilòmetres del municipi, o a les més pròximes de la província de Terol, a Cantavella. Un mes com a mínim farà falta, per a que torne a estar en funcionament aquesta benzinera del Forcall.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.