Una llarga malaltia ha acabat aquest dimarts amb Paco Sorolla, pare de Jaume i Joan, deixant un buit i una tristor amarga en el mon del bàsquet ebrenc.

Paco Sorolla ha estat un referent del bàsquet, al que sempre ha estat vinculat. Va començar la seua trajectòria al CB Catalònia, aconseguint amb el sènior l’ascens de categoria. Posteriorment va jugar amb el Gimnàstic de Tarragona, i després de deixar el bàsquet en actiu, es va treure el títol d’entrenador Superior.

Va col·laborar en diferents esdeveniments, com l’any que Tortosa va ser ciutat catalana del bàsquet. Paco va ser el primer d’una família amb molta vinculació al bàsquet, que també van practicar els seus germans Jaume i Jordi, i en l’actualitat els seus fills, Jaume a la Universitat de Cincinnati als Estats Units, i Joan Estanis amb el CB Tarragona.

A finals de gener del 2018, va rebre el reconeixement de l’Ajuntament de Tortosa, Cantaires Bàsquet Tortosa i excompanys d’equip, en un acte organitzat per l’Institut Joaquim Bau, on va tindre una destacada trajectòria docent.

Font: Setmanari l’Ebre

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.