En menys de 24 hores comencen els World Sport Games Tortosa-Terres de l’Ebre 2019 i el punt neuràlgic de l’operatiu serà el Centre Cívic de Ferreries. Des d’aquest punt es durà a terme la coordinació esportiva i sanitària i serà punt de referència per als esportistes i mitjans de comunicació.

Més de 3.000 esportistes de 42 països del món competiran fins dissabte en alguns dels 24 esports convocats. Tortosa acollirà gran part de les competicions; però hi ha vuit subseus més: l’Ampolla, l’Aldea, Amposta, Deltebre, la Ràpita, Roquetes i Salou. Als esports popularment coneguts com el futbol, l’handbol o el bàsquet se sumen els ‘partners’, aquells que no tenen una federació que els emmarqui com el pole dance, la gimnàstica en roda, el futbol americà o el patinatge en línia.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, remarca la importància i la gran oportunitat que suposa acollir aquest gran esdeveniment, per l’impacte esportiu, social i econòmic. Els Jocs Esportius Populars compten amb prop de 400 voluntaris que es repartiran entre les seus, els allotjaments i el centre de coordinació esportiu i sanitari que s’ubica al centre cívic de Ferreries de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.