Un altre succés que va tindre la mateixa nit de dissabte durant el ball de quintos de Tivenys va tindre com a lamentable protagonista a un jove de Xerta a la veïna població que està ubicada a l’altra banda del riu Ebre.

Aquest xertolí, que va ser detingut per un delicte de lesions amb arma blanca, va discutir amb un jove de Tivenys conegut amb les inicials de P.N., d’uns vint anys, “i li va clavar una punxada a l’estómac“, segons les fonts policials consultades. “Per sort no l’ha afectat el fetge tot i que li va anar molt prop“, explicaven les mateixes fonts.

Redacció: A.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.