Aquest matí s’ha fet públic l’acord de govern per al Consell Comarcal del Baix Ebre entre Esquerra Republicana de Catalunya i Movem Terres de l’Ebre, que convertirà Xavier Faura en el proper president de l’ens comarcal pels propers quatre anys.

També s’ha donat a conèixer que la representant de Deltebre serà Laura Fabra, número dos de la candidatura de Més Deltebre-ERC el passat 26 de maig i actual regidora a l’Ajuntament de Deltebre, que fruit d’aquest acord serà consellera al govern del Consell Comarcal.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.