L’ajuntament d’Ulldecona denuncia el robatori de la imatge de guix de la Verge a la capelleta de la mare de Déu de la Pietat del municipi.

El robatori s’hauria produït la nit de dimarts 25 al dimecres 26 de juny a la capelleta de la mare de Déu de la Pietat d’Ulldecona. Des de l’ajuntament se van adonar que alguna cosa havia passat el dimecres al matí i de seguida van denunciar davant els mossos d’esquadra el robatori de la imatge de guix policromada de la mare de Déu de La Pietat situada al peu de la carretera que va Ulldecona-Tortosa.

L’alcaldessa assegura que la imatge no té un alt valor econòmic, ja que, és dels anys 40-50 i en aquells temps eren unes imatges que se feien en cadena però assegura que té un alt valor sentimental. Parla Núria Ventura, alcaldessa d’Ulldecona.

Ventura ha volgut enviar un missatge a la ciutadania perquè entre la col·laboració de tots la puguin recuperar. Les investigacions de moment continuen en mans dels mossos d’Esquadra.