Un nou incendi s’ha declarat aquest migdia en les Terres de l’Ebre a la Fatarella. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat deu dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat que estaven treballant en el greu incendi de la Ribera d’Ebre.

Han rebut un avís a les 15.26 hores i han enviat deu dotacions, una d’elles aèria. El foc es troba obert però no desenvolupat i arriba a la carretera de Vilalba. També col·labora la Unitat Militar d’Emergències i Mossos d’Esquadra. El foc ha obligat a tallar la carretera TV-7331 a la Fatarella i la TV-3333 a Vilalba dels Arcs.

Cap a les 18.15 hores, els Bombers han donat per controlat l’incendi de la Fatarella, que ha cremat ja 2 hectàrees segons han comunicat els Agents Rurals.

L’incendi arriba en un moment crític, ja que des d’ahir a a la tarda una gran quantitat d’efectius treballen en un incendi descontrolat en la Ribera d’Ebre, on ja cremen més de 5.500 hectàrees. L’onada de calor que afecta a tot el territori, a més del vent que bufa en la zona està dificultat les tasques d’extinció on els bombers treballen enèrgicament.