Trobada sana i salva pels Mossos d’Esquadra la xiqueta de Roquetes desapareguda la revetlla de Sant Joan i que havia causat alarma a les xarxes socials.

La xiqueta que va desapareixer quan se’n va adonar de el cas prenia transcendència a través de les xarxes amb missatges que demanaven que fessen córrer la informació, va ser ella mateixa la que va trucar des d’Arnes el matí del dia 24 a la policia local de Roquetes per donar senyals de vida. Llavors una patrulla dels Mossos va anar a recollir-la i va lliurar-la als seus pares altra vegada.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.