Prop de mig centenar de treballadors d’administracions públiques, personal de joventut, serveis socials i educadors, van participar al Consell Comarcal del Baix Ebre en un curs sobre prevenció de l’extremisme violent que utilitza l’Islam com a excusa.

Aquesta acció formativa està organitzada per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat i compta amb la col·laboració de la institució comarcal.

Els objectius d’aquest curs són conèixer l’entorn cultural i del procés de construcció d’identitat dels joves, i el desplegament de les polítiques públiques de prevenció dels extremismes violents.

Amb aquesta sessió els professionals podran entendre millor quins són els factors que poden conduir determinades persones a adoptar ideologies de caire extremista i fins i tot violent. Així mateix, s’analitzen quines són les eines de les quals disposa l’administració local per tal d’evitar l’expansió d’aquestes ideologies.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.