La Policia Local d’Amposta ha fet entrega a l’Hospital Sant Joan de Déu els 5.750 euros recaptats amb la venda dels escuts solidaris #pelsvalents, una campanya impulsada pels cossos de policia local de Catalunya per recollir fons per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center, el centre més avançat d’Europa per a la investigació i tractament del càncer infantil.

Així, des que va començar la campanya al setembre del 2018, la Policia Local, amb la col·laboració de comerços i altres entitats del municipi, ha venut més de 1.000 escuts.

El regidor de Governació, Miquel Subirats, ha assenyalat que aquesta acció “ens permet continuar avançant encara més cap el model de policia de proximitat, amb accions que són solidàries i responen a la voluntat que la Policia Local d’Amposta també sigui responsable socialment”.